5 крутих тем для новорічного настрою на ваш Xiaomi

На дворі середина грудня, отже, вже не за горами улюблені зимові свята — Різдво та Новий рік. І зараз саме час створити собі святковий настрій. А зробити це допоможуть зокрема святкові теми для вашого смартфона Xiaomi, Redmi або POCO. У новій добірці ми зібрали п’ять крутих тем для MIUI.

Для початку потрібно сказати, що скачати всі нижчеперелічені теми можна у фірмовому додатку «Теми». Для цього просто введіть назву теми, що сподобалася, в рядок пошуку, потім виберіть тему і натисніть на кнопку «застосувати». Якщо ж пошук не дав результатів, вам потрібно змінити регіон. Щоб це зробити, перейдіть до Установки — Додаткові налаштування — Регіон і виберіть інший регіон, наприклад Індію. Після цього поверніться до «Теми» та встановіть вибрану тему. А потім ви знову можете змінити в Налаштуваннях регіон на рідний.

Christmas Tree

Відкриває добірку святкових тем тема під назвою Christmas Tree з мінімальним дизайном та переробленими піктограмами додатків. Після встановлення цієї теми центр управління та меню змінить колір на темний з градієнтним забарвленням, а на екрані блокування з’являться кілька віджетів, у тому числі музичний плеєр та календар. Тема Christmas Tree абсолютно безкоштовна та сумісна з MIUI 12 та MIUI 12.5.

Have Christmas

Ще одна тема, що настроює інтерфейс вашого смартфона на новорічний лад. Вона приносить нові шпалери та віджети на екрані блокування, кожен з яких стилізований під різдвяну тематику та ближче знайомить вас із будинком Санта-Клауса. А приємним доповненням буде анімація, що створює на екрані ефект снігопаду. Встановлення теми безкоштовна і вона підтримує всі пристрої Xiaomi, POCO та Redmi на MIUI 12 та MIUI 12.5.

Christmas Red

Ця тема створена спеціально для любителів мінімалізму, які хочуть торкнутися чарівництва. Секрет привабливості цієї теми в її простоті — яскраве червоне тло, що контрастує з білими іконками та пунктирними лініями. А екран блокування зачаровує сніговою анімацією.

Healing the snow

Ця тема зі своїм барвистим дизайном та мінімалістичними іконками перенесе вас до засніженого намальованого лісу для зустрічі Різдва. Одна з головних фішок цієї теми – екран блокування з барвистими віджетами, що настроюються, і сніговою анімацією. Встановити цю тему можна безкоштовно на всі пристрої з MIUI 12 і MIUI 12.5 на борту.

Jiyan Christmas

Ця тема має все необхідне для створення святкового настрою — анімований екран блокування, стильні значки додатків, мінімалістичні віджети та барвисті шпалери. А головний секрет Jiyan Christmas полягає в тому, що ви можете міняти шпалери подвійним натисканням на один бік екрану. На вибір користувачам пропонуються 15 динамічних фонів – якраз вистачить до кінця 2021 року. Тема безкоштовна і, як і решта, підтримує MIUI 12 та MIUI 12.5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.