Київстар, Vodafone та lifecell відключать безлімітний інтернет всім українцям

Громадяни України можуть очікувати на погані новини. Зовсім скоро ми можемо втратити таку послугу як безлімітний інтернет. Крім того, мобільні оператори планують впроваджувати дедалі більше врізання Інтернет у своїх мобільних пропозиціях.

Деталі

Раніше оператори могли заробляли інших додаткових пропозиціях. Наприклад, пронози погоди, анекдоти, info та розваги. Дані послуги більше не доступні для громадян. Бажаючи заробити, мобільні оператори підвищують ціни на мобільний інтернет та урізають трафік. Дарувати абонентам “халявний” інтернет стало не вигідно.

Наприклад, «Київстар» провів дослідження та вияснив, що їх абоненти споживають близько 21 Гб безлімітного Інтернету. Лише невеликий відсоток абонентів користуються безлімітом. оператор впровадив тариф з обмеженням: від 5 до 25 ГБ. Оператор має лише невелику кількість тарифів з безлімітним інтернетом, і переважно вони контрактні. Тим паче, що справді безлімітний інтернет гарно працює до 40 Гб використаного трафіку. Після порогу швидкість трафіку автоматично знижується до 0/8 Мб у секунду.

«Vodafone» також врізає швидкість до  0/8 Мегабіти у секунду після використаних 40Гб. Така швидкість буде тривати аж до кінця поточного місяця. За роздачу інтернету абонентам доведеться сплатити 50 гривень у місяць, або 10 гривень на день.

Лише Lifecell намагається не обмежувати своїх користувачів. Середня кількість споживаного інтернету не перевищує 13 Гб. Тарифи «безлімітний Лайф» та «platinum Лайф» надають користувачам 50 та 150 ГБ Інтернету. Лише після всих вичерпаних гігабайтів швидкість знизиться до 1 мегабіта у секунду.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.