5 елітних тем для MIUI 12, які перевернули свідомість фанів Xiaomi

Ми раді представити вам чергову добірку з найкращими темами для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco. Відразу скажемо, що для знаходження цих тем в офіційному магазині та застосування їх на свій смартфон, вам потрібно буде в розширених налаштуваннях перейти на регіон “Індія”. Через ліцензійні угоди в деяких країнах, ряд тем може бути недоступним. В іншому ж установка тим не повинна викликати будь-які проблеми навіть у недосвідчених користувачів.

Brave v12

Світла і легка тема, яка не втомлюватиме і давитиме своєю нагромадженістю. Напівпрозорі іконки з округлими формами, блакитний відтінок шпалер і блокування екрану.

Magistic Dark

Цю тему можна назвати протилежністю до попереднього дизайну. Вона ідеально підійде тим, хто віддає перевагу темним варіантам оформлення і кому подобається похмурий вигляд MIUI. Тим часом, шрифти та віджети виглядають максимально гармонійно та ефектно, особливо круто все це виглядатиме на смартфонах з AMOLED-екранами.

Azyteck LineUI Vip

Нестандартна тема, яка має сподобатися любителям трилерів, хорорів, фанатом комп’ютерних ігор та різного кіберпанку. Дизайн оболонки досить похмурий, у ньому переважає зелений колір.

Future Light v12

Тут ми можемо спостерігати певні нюанси від Material Design, а також нової концепції Material You, яка дебютувала з переходом на Android 12. Тема виглядає спокійною та нейтральною, наче меблі з IKEA.

Космос стає все ближче, все більше туристів вирушають у подорож, щоб побачити нашу планету збоку. Якщо ж ви не встигли накопичити зі шкільних сніданків кілька сотень мільйонів доларів, то поки що можна встановити на свій смартфон тему Space Star v12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.