Українці втратять безлімітний інтернет

Громадян України спіткає не дуже приємна подія. Користувачі можуть залишитись без такої послуги як безлімітний інтернет. Мобільні оператори можуть взагалі відмовитись від таких пропозицій.

Деталі

Раніше оператори заробляли на різних послугах: прогнози погоди у вигляді SMS. Тепер даних послуг не існує. Тому, оператори шукають інших види прибутку та підвищують інтернет. Дарувати абонентам безлімітний інтернет стало не вигідно.

Анатолій Фроленко,  керуючий партнер консалтингової компанії E&C Group, стверджує, що зараз вже немає безлімітного доступу у мережу. Оператори занижують швидкість такого з’єднання після використання ліміту. Таким чином вони надають, як вони кажуть “справедливий, доступ до інтернету усім користувачам. А телеком-експерт Роман Хімич взагалі вважає, що безлімітний інтернет за останні десять років перетворився на маркетинговий прийом.

На думку експерта, в країні взагалі не існує таких тарифних пропозицій, які надають необмежене споживання мобільними даними. Після використаного ліміту абонентам надається доступ до інтернету з досить малою швидкістю.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.