Чому гальмує ваш мобільний інтернет

Чи не кожний користувач мав проблему з підключенням смартфону до мережі. Проблема може критись як і в налаштуваннях смартфона так і в несправності мережі. Ми розповімо вам про найпоширеніші причини:

  1. Несправність мережі.  Відсутність покриття досить популярна проблема. Багато селищ та місць в загальному досі без нормального та стабільного покриття. Досить часто смарфон втрачає сигнал навіть тоді, коли його не рухають. Це може свідчити про помилки в роботі станції мобільного оператора, який вас обслуговує. Наприклад: поломка блока або з’єднувального кабелю, відключення енергопостачання на мобільній вишці. Якщо проблема в цьому, то це в невдовзі вирішиться, а інтернет повернеться.
  2. Несправність смартфону або SIM-карти. Досить часто проблема криється у SIM-картках. Найпоширеніша причина  – погане прилягання SIM-карти. Ми радимо перевстановити SIM-картку. В іншому випадку, зношення контактів сімки. В такому разі вам необхідно замінити її у салоні мобільного оператора. Сигнал може погіршувати несправна антена або з’єднуючий коаксіальний кабель всередині смартфона. Якщо проблема в цьому – необхідний ремонт вашого пристрою.
  3. Налаштування смартфону. Причина проблеми можуть стати налаштування смартфону. Ви зможете самостійно знайти та вибрати кращу мережу. Наприклад, ви на свій смак можете обрати “лише 3G” або “лише 4G”. Перевірте, чи на смартфоні не встановлений режим польоту.
  4. Зовнішні перешкоди. Часом встановлюються глушилки, які навмисно погіршують сигнал. Вони широко популярні у спецслужбах, школах, виправних установах, під час іспитів в університеті чи виборах на дільницях.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.