Як вас можуть обманути при купівлі смартфону в Україні

  1. Користувачі описують багато випадків в мережі коли їх обманювали при купівлі телефону. Окрилені новою покупкою, ви навіть не помічаєте як вас можуть добряче обкрутити. Ми розповіли вам про популярні послуги які люблять нав’язувати та продавати нам працівники магазину
  2. Аксесуари. Думаю ви самі розумієте ціну, яка представлена на аксесуари у магазинах техніки. Люди так хочуть отримати вже нову покупку, що навіть не хочуть дізнаватися яка справжня ціна захисних аксесуарів. Крім того вам можуть поклеїти неякісне захисне скло. Придбавши всі аксесуари завчасно ви зможете заощадити гарну суму.
  3. Страховака. Багатьом покупцям нав’язують страховку від крадіжки смартфону. Спершу може здатись, що послуга дійсно корисна. Але більшість покупців погоджуються на цю приманку, не ознайомившись з договором. В більшості договорів вказано, що вартість телефону можна компенсувати тільки в тому разі, коли крадіжка сталась у квартирі. А підтвердити крадіжку потрібно довідкою з поліції. Перевага страховки лише одна: вона поширюється на технічні поломки, такі як розбиття скла.
  4. Пакет програм. Не одноразово менеджери з продаж пропонують встановити клієнтам пакет програм за чималі гроші. Хоча це всього перелік безкоштовних завантажених додатків з офіційного магазину. Яскравим прикладом є антивірус, який не несе ніякого сенсу. Але якщо вам так буде спокійніше та надійніше, це може зробити самостійно, а головне – безкоштовно.
  5. Популярні магазині техніки мають таку тенденцію пропонувати бонуси на виплату кредитів та розстрочок. Проте це не так вигідно як здається. За покращені умови кредиту вам пропонують придбати аксесуари, гарнітуру, тощо. Кредит дійсно може бути вигідним, але разом з тим ви придбаєте купу непотрібних товарів. То чому одразу не знайти сервіс з гарними кредитними умовами.
  6. Продаж вживаних смартфонів. Покористувавшись смартфонами, користувачі досить часто повертають свої гаджети до магазину. Ця послуга досить поширена, але чи замислювались, що потім роблять з цими смартфонами? Їх вдруге продають. Тому у вас є шанс придбати вживаний смартфон. Перед купівлею уважно огляняте смартфон та перевірте на наявність пошкоджень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.