Нова пошта та Ощадбанк запустили новий вид оплати

Компанія Нова пошта та державний Ощадбанк запустили спільний проект – вони запровадили новий вид оплати. Так тепер за доставку посилок можна заплатити безконтактно за допомогою сервісу ОщадPAY. При цьому ця послуга буде особливо корисною для клієнтів Нової пошти у разі доставки посилок кур’єром, адже не потребує додаткового обладнання. Для того щоб нею скористатися достатньо смартфона на базі Android з мобільним додатком, який завантажується з Google Play.

“ОщадPAY є зручним сервісом саме для служби кур’єрської доставки, адже не вимагає додаткового обладнання. Достатньо смартфона на базі Android з мобільним додатком, який завантажується з Google Play. Фактично це POS-термінал у телефоні, що відповідає вимогам безпеки розрахунків, як і звичний платіжний термінал “, – йдеться у повідомленні.
В Ощадбанку також роз’яснили, що для оплати кур’єру Нової пошти доставки посилки безконтактною карткою або пристроєм з ApplePay або GooglePay потрібно піднести платіжний засіб до смартфону кур’єра. При цьому електронний чек про проведення транзакції клієнти компанії отримають у додаток перевізника, на Viber або СМС-повідомленні.

Крім того, у банку наголосили, що кур’єри Нової пошти у Полтаві почали приймати першими безконтактну оплату через ОщадPAY. На даний момент ця послуга працює у десяти регіонах України, далі планується охопити всю країну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.