Monobank починає видавати карти з 1000 гривнями

Засновник першого мобільного банку monobank наголосив, що вже сьогодні почнуться відкриватись картки для отримання коштів за вакцинацію.

Деталі

Кожний українець, який має дві дози вакцинації має право отримати віртуальні кошти від президента. Як оформити карту:

  1. Спочатку вам потрібно оновити додаток;
  2. У меню знайдіть натисніть кнопку “Відкрити карту».
  3. Потім оберіть карту «Е-підтримка».

 

Крім того Гороховський зазначив що карту можна отримати за допомогою виписки. Вже незабаром, а саме сьогодні чи завтра, вам надійде ця виписка у повідомленні.

Загалом планується, що виплати розпочнуть 19 грудня. Гороховський наголошує, що варто оформити картку саме зараз, адже пізніше будуть великі електронні черги. Люди звикли все оформлювати в останній момент. Наразі є інформація що близько 4 мільйонів українців не згенерували свої сертифікати в електронному додатку «Дія». Тому, є припущення що саме 19 грудня всі почнуть генерувати сертифікати. А це в свою чергу може призвести до поломок на сервері «Е-підтримки».

Передзамовлення карткт дозволить вам першими отримати президентську тисячу. Власник зазначає, що виплати будуть зараховуватись миттєво.

Нагадаємо, що 15 листопада 2021р. президент заявив, що буде підтримувати креативний спортивний транспортний сектор. Саме на ці сектори ви зможете витратити даровані бонуси.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.