Xiaomi почала видаляти функції з MIUI 12.5

Xiaomi внесла зміни до щотижневих бета-версій MIUI. Незабаром відбудеться анонс MIUI 13 з новими функціями, деякі з яких вже вийшли у MIUI Beta 21.12.4.

Компанія прибрала деякі функції та додала дещо нове ускладання. Тепер не можна перевіряти час роботи екрана. Google прибрала цю функцію з Android 12. Зараз ця зміна застосовується лише до пристроїв Xiaomi та Redmi, які працюють на базі збірок MIUI та ОС Android 12.

Також прибрали функцію погодних супер шпалер, яку додали у січні. Вона зникла під час встановлення версії MIUI Weather V3.0.1.0.

Програма камери MIUI отримує водяний знак під час сканування документів. Використовуючи цю функцію, користувачі можуть захистити свої документи від несанкціонованого копіювання. Також користувачі можуть безпосередньо отримувати доступ до своїх файлів з Xiaomi Cloud всередині програми файлового менеджера MIUI.

Нарешті Xiaomi зменшила попередження про низький рівень заряду в MIUI з 30% до 15%. Раніше для установки системи потрібно було не менше ніж 30% заряду акумулятора. Але тепер, із новою зміною, вистачає 15%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.