В “Дії” тепер можна перевірити ваш стаж і ще багато корисного для вас

Державний портал “Дія” розширює свої можливості та кордони. Крім оформлення субсидії, різних довідок, перерахунок пенсії, у додатку тепер буде доступний страховий і трудовий стаж.

Деталі

Кожного року приблизно 10 мільйонів українців отримує соціальні послуги. А спеціальні установи приймають близько 18 мільйонів заяв.

Послуга розроблена максимально доступно. Заява подається у додатку у формі анкети, де просто потрібно відповісти «так» чи «ні». Ваші дані з реєстрів будуть автоматично підтягуватись. Якщо якогось докумену бракує ви можете просто зазняти та завантажити його до заяви. В “Дії” можна оформити й інші послуги.

Витяг з реєстру застрахованих осіб та довідка про доходи пенсіонера (ОК-5, ОК-7)

Це довідки про ваш страховий та трудовий стаж. Довідку можна сформувати за декілька хвилин у додатку. Готовий документ прийде  вам на електронну скриньку.

Оформлення субсидій. За декілька кроків подайте заяву до порталу та підпишіть її своїм КЕПом. Подана заява автоматично надсилається до органів соцзахисту, які займаються призначенням субсидії. Якщо у людини протягом року нічого не змінилося, субсидія на більшість видів послуг ЖКГ продовжуватиметься автоматично.

Призначення та перерахунок пенсій. В декілька кроків заповніть анкету, завантажте всі потрібні для цього документи та надсилайте заявку. Одразу зазначте яким чином ви хочете отримувати пенсію: на картку чи у відділеннях пошти. Далі заявка потрапить на розгляд у Пенсійний фонд автоматично.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.