Банкомати “ПриватБанку” списують гроші з рахунків, але не видають готівку

На банкомати “ПриватБанку” в мережі зібралось досить багато скарг. Люди втомились від постійних збоїв та помилок, гарячої лінії, яка не в змозі допомогти постраждалим. Клієнти звинувачують банк у злодіяннях, адже гроші з карток списуються, а готівка не видається.

Деталі

Такий випадок стався в Харкові: банкомат не видав готівки, але списав кошти з картки. Клієнту не довелось навіть повідомляти співробітників – вони були свідками події і все бачили власно. Єдине, що почув клієнт – потрібно зачекати 14 днів, і тоді кошти повернуться. Сума вкраденого становила 4 тисячі гривень.

Проте, навіть це ніяк не допомогло: повернення коштів потрібно очікувати від 14 днів, і клієнт по праву вважає – це “просто крадіжка грошей”(сума становила 4 тис.гривень), і краще б без затримок повертати гроші клієнтів, а вже потім проводити розгляди всередині цієї структури.

Технічна підтримка банку зовсім не підбадьорила клієнта. Лише проведення перевірки і звірка результатів інкасації несправного банкомата допоможе повернути клієнту кошти. Зрозуміло, що даний процес затягнеться.

Схожа ситуація склалась з наступною клієнткою. Постраждала намагалась зняти кошти, після чого банкомат довго відраховував невидимі кошти та видав помилку. підтримка відповіла, що варто звернутись до банку, чію карту облуговували. Загалом, на повернення коштів потрібно чекати 120 днів.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.