Три способи покращити якість зйомки на смартфонах Xiaomi

Камери сучасних смартфонів стають все кращими. Деякі апарати взагалі можуть поборотися за якість зйомки з напівпрофесійною дзеркальною технікою. Смартфони Xiaomi, Redmi, Poco, що працюють під управлінням оболонки MIUI мають фірмовий додаток камери з безліччю різноманітних налаштувань. Розібратися з усіма тонкощами зйомки буде непросто, але ми розповімо про три фішки, які помітно покращать якість ваших фотографій.

Розмиття заднього фону

Смартфони нещодавно навчилися розмивати заднє тло. Робиться це найчастіше за допомогою алгоритмів штучного інтелекту. Користувач може вручну відрегулювати глибину розмиття, щоб об’єкт на передньому плані залишався максимально чітким і деталізованим, а заднє тло було кінематографічно розмите.

Використання ширококутного модуля

Багато смартфонів зараз отримують додатковий ультраширококутний об’єктив. Дехто вважає, що його можна використовувати лише для зйомки пейзажів, але це не зовсім так. Навіть фотографія дрібні об’єкти з невеликої відстані, ширококутний об’єктив може дозволити досягти вражаючого результату, додавши деталей та атмосфери. Але варто пам’ятати, що найчастіше роздільна здатність цього об’єктива менша, ніж у основного модуля.

Зміна масштабу

Користувачеві не варто забувати про те, що смартфони дозволяють масштабувати фото. Так, збільшити потрібну частину знімка можна і після обробки, але краще зробити це під час зйомки. Проводячи по смужці та вибираючи потрібні значення, ви можете збільшити масштаб, виділивши основний об’єкт. Якщо ж ви знімаєте з великої дистанції, а ваш смартфон оснащується телефото об’єктивом, це дозволить використовувати оптичний зум для масштабування без втрати якості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.