Apple скоро випустить iPhone для бідних

Американська корпорація Apple випускає смартфони вже більш ніж 12 років, а користується її продукція величезною величезною популярністю по всій земній кулі, будучи вкрай бажаною настільки, наскільки це взагалі тільки можливо. Однак гаджети бренду коштують досить дорого, у зв’язку із чим багатьом людям вони не по кишені. Керівництво компанії розуміє і усвідомлює, що фірмова продукція багатьом людям не по кишені, і саме тому вона ось уже як кілька років пропонує всім і кожному купити її бюджетні смартфони, і на початку 2022 року покупцям стане доступний для покупки новий iPhone SE 3-го покоління . Він отримає сучасне технічне оснащення, але при цьому збереже зовнішній вигляд. Втім, старий дизайн корпусу безумовно точно не збентежить потенційних покупців.

Нехай сама компанія-виробник ще й не представила новий мобільний пристрій, зате вже точно достовірно відомо про те, чим саме всіх приємно порадує майбутня новинка, і чим їй насправді буде чим приємно здивувати будь-яку людину, яка забажає стати власником цього смартфона. . Новинка збереже старий 4,7-дюймовий IPS-екран від моделі iPhone 8, а також, крім цього, шестиядерний процесор Apple A15 Bionic, зустріти який можна зараз у моделі iPhone 13. Корпус смартфона виявиться виконаний зі скла і металу, який має водозахист по стандарту IP68 із можливістю занурення під воду на глибину до двох метрів. Сканер відбитків пальців Touch ID, як і раніше, перебуватиме в кнопці «Додому».

 

Новий смартфон отримає подвійну основну камеру, а також деякі інші особливості, в тому числі модем з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G. Новий наддешевий «айфон» мають представити вже у першому кварталі 2022 року, тобто у найближчі місяці. Незабаром після анонсу новинка, що працює під керуванням операційної системи iOS 15 прямо “з коробки”, надійде на полиці магазинів і стане доступною для покупки всім охочим. Мобільний пристрій в особі iPhone SE 3-го покоління буде продаватися, як очікується, за $399 доларів. Це, так чи інакше, приємно порадує всіх покупців, які за рахунок такого низького цінника зможуть без будь-яких труднощів отримати новинку.

Звичайно, новітній смартфон Apple не буде таким, як iPhone 13 Pro Max, що обходиться в набагато більшу суму грошей, зате він буде компактнішим, а значить і користуватися ним однією рукою виявиться набагато простіше і зручніше. Наскільки вдалим виявиться новенький наддешевий «айфон» поки що невідомо, адже його навіть не представили, але в частині зовнішнього вигляду він точно буде застарілим, прямо з 2017 року. Проте головними перевагами нового смартфона стануть його вартість та вкрай висока продуктивність. Залишилося лише дочекатися того моменту, коли кожен охочий зможе купити собі новинку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.