Гугл Камеру тепер можна встановити на смартфонах без сервісів Google

На GitHub з’явилася утиліта Gcam Services Provider з відкритим вихідним кодом, що дозволяє використовувати Google Камеру зі смартфонів Pixel на пристроях без сервісів Google. Це може бути корисно як власникам гаджетів Huawei та HONOR з Huawei Mobile Services, так і користувачам сторонніх прошивок з вирізаними гапсами. Про це повідомив сайт trashbox.

Gcam Services Provider – це не сама Google Camera, а порт виключно тих сервісів Google, які необхідні для роботи програми. Грубо кажучи, додаток емулює лише найпотрібніші компоненти виключно для «Камери». Gcam Services Provider розповсюджується як окрема програма, тобто пристрій не потрібно перепрошувати. Додаток не має інтерфейсу, але відображається в скриньці додатків на випадок, якщо її потрібно видалити.

Gcam Services Provider доступна у двох версіях: “базової” та “фотографії”. Перша надає все необхідне для роботи Google Camera, крім кнопки показу зроблених знімків у повному розмірі. Друга додає цю кнопку, але ця модифікація конфліктує з Google Photos, якщо вона встановлена ​​на смартфоні. Іншими словами, якщо на пристрої є Google Photos, потрібно вибирати базову версію порту.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.