Ще два смартфона Xiaomi почали отримувати MIUI 12.5 Enhanced Edition

Незважаючи на те, що MIUI 13 вже на підході, китайська компанія Xiaomi оновила не всі смартфони до попередньої версії програмного забезпечення. Ми про нещодавно анонсовану MIUI 12.5 Enhanced Edition, яка нарешті дісталася ще двох смартфонів китайської компанії, а саме, до POCO X3 і POCO X3 Pro. Перший був випущений понад рік тому, а другий дебютував на початку 2021 року.

POCO X3 і POCO X3 Pro поставлялися з фірмовою оболонкою MIUI 12 на борту, щоправда, із різними версіями Android. Пізніше обидва пристрої були оновлені до MIUI 12.5 на основі Android 11. Тепер вони отримали чергове оновлення. Першими можливість оновитися до MIUI 12.5 Enhanced Edition отримали власники вказаних вище смартфонів в Індії. Для POCO X3 оновлення отримало номер складання V12.5.4.0.RJGINXM, а для Pro-версії прошивка проходить під номером V12.5.5.0.RJUINXM. Поширення оновлення здійснюється в режимі OTA, тобто користувачі можуть встановити його бездротовим способом за допомогою Wi-Fi через функцію оновлення програмного забезпечення в налаштуваннях. Слідом за Індією MIUI 12.5 Enhanced Edition для POCO X3 та POCO X3 Pro з’явиться і в інших регіонах.

До речі, поки що немає офіційного переліку моделей, які отримають MIUI 13. Проте, за неофіційною інформацією, серед смартфонів, які будуть оновлені до нової версії ПЗ, виявляться і POCO X3 з POCO X3 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.