Apple допоможе Україні

Українська влада підписала з Apple меморандум про співпрацю. Американська компанія допоможе Україні у кількох проектах, де задіяні високі технології.

Одним із напрямів співробітництва стане проведення перепису населення. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Пишаюся тим, що Україна є другою країною у світі, яка проведе перепис населення у співпраці з Apple. Сьогодні підписано важливий Меморандум про взаєморозуміння між Мінцифрою та цим технологічним гігантом. Цифровізація є безперечним пріоритетом нашої держави.

Україну відвідав директор Apple з інформаційних технологій Марк Леннон. Він оголосив, що технології Apple будуть використовуватися під час перепису населення, а потім і в інших державних проектах. Пристрої американської компанії братимуться в оренду, що дозволить заощадити бюджетні кошти.

Досі Apple допомагала провести перепис лише в одній країні світу – у США. 2018 року компанія надала переписувачам півмільйона смартфонів, на яких вони заповнювали анкети для прискорення передачі даних до штабу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.