Розкрито дату офіційного анонсу MIUI 13

Наближається запуск нового покоління фірмового інтерфейсу користувача Xiaomi на основі Android. Китайська компанія поки що тримає дату офіційного анонсу MIUI 13 в таємниці. За неї терміни запуску нової версії програмного забезпечення розсекретили обізнані джерела.

Ще в середині листопада глава бренду Redmi підтвердив, що запуск MIUI 13 відбудеться у грудні, але точної дати не назвав. Натомість відомий інсайдер XiaomiUI заявив, що офіційний анонс нового покоління MIUI заплановано на 16 грудня. Цього дня відбудеться китайська прем’єра MIUI 13, а на світовому ринку він дебютує пізніше.

Цілком можливо, що разом із MIUI 13 на презентації 16 грудня буде представлено новий флагманський смартфон Xiaomi 12. За чутками, він стане першим у світі смартфоном на новій топовій платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, прем’єра якої відбудеться вже сьогодні, 30 листопада, у рамках щорічного технологічного саміту Qualcomm Tech Summit 2021 року.

Як очікується, MIUI 13 принесе багато нового. Нове покоління прошивки похвалюється оновленим графічним інтерфейсом, покращеною оптимізацією та продуктивністю та різноманітними новими функціями. Редизайн чекає на систему віджетів і багато штатних додатків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.