Нові функції та дата виходу MIUI 13

Xiaomi пообіцяла, що нова оболонка MIUI 13 вийде до кінця цього року. Вона стане мінорним оновленням із багатьма новими можливостями. За попередньою інформацією, анонс відбудеться 28 грудня.

У новій оболонці буде покращено інтелектуальний набір інструментів, який поєднує відео, ігри, нотатки та інші функції. Завдяки цьому користувачам не потрібно запускати кілька інтерфейсів.

Камера також отримає зміни. Тепер система запам’ятовуватиме останній використаний об’єктив, щоб застосовувати це при наступній активації камери. Так, наприклад, якщо користувач знімав на ширококутну камеру — саме вона і буде відкрита наступного разу.

Серед нових корисних функцій – автоматичне створення резервних копій та відновлення даних при перемиканні між бета-версією MIUI та стабільною версією.

Також буде оптимізовано взаємодію з іншими пристроями. MIUI+ надасть безшовне з’єднання між системами Android та Windows.

Крім цього, оновлення додадуть віджет відстеження посилок, новий індикатор температури акумулятора і шкалу часу для смуг прокручування альбому і т.д.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.