Ці смартфони Xiaomi більше не отримуватимуть оновлення MIUI

У нас погана новина для деяких шанувальників Xiaomi. Незважаючи на те, що китайська компанія славиться тривалою програмною підтримкою своїх пристроїв, він іноді перестає підтримувати застарілі моделі.

У четвер, 27 листопада, Xiaomi назвала пристрої, які від сьогодні більше не будуть отримувати нові версії MIUI. Без підтримки компанія залишить Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 Pro, Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro), Redmi K20 (Xiaomi Mi 9T), Xiaomi CC9 Meitu Edition, Xiaomi CC9, Redmi Note 8 Pro та Redmi Note 8. Ці смартфони більше не братимуть участь у програмі розробки та тестування програмного забезпечення. Однак деякі з перерахованих моделей все-таки зможуть оновитися до MIUI 13, правда, нових функцій вони не отримають, обмежившись оновленням інтерфейсу користувача.

Втім, той факт, що перелічені вище смартфони більше не братимуть участі в програмі розробки MIUI, не означає, що Xiaomi повністю відмовилася від них. Компанія продовжить періодично випускати для них оновлення безпеки, виправляючи виявлені помилки або вразливість у системі безпеки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.