«Київстар» обвалив в два раза ціни на деякі тарифи

Популярний мобільний «Київстар» входить в трійку лідерів по кількості клієнтів. Оператор надає абонентам популярні послуги за помірну ціну. Прес-служба мобільного оператора повідомляє, що 25 листопада цього року змінились умови щодо тарифів.

Деталі

Тепер жителі різних частин України зможуть підключити тариф «Все разом», заощадивши на цьому близько 50%. Окрім мобільного зв’язку, абоненти отримають Домашній Інтернет.

Ви зможете обрати зручний вам тариф за 200 гривень та користуватись ним протягом трьох місяців зі знижкою у 50%. Таких подарунків від «Київстар» ще не було.

Перевага тарифного плану полягає в тому, що абонент заплатиль дешевше за послуги в пакеті, ніж окремо. Пакет має 42 сервісу з безлімітним трафіком. Тому, ви зможете безкоштовно користуватись соц. мережами, переглядати відео, або ж користуватись освітніми сервісами.

Кожен абонент матиме змогу користуватись послугою «Київстар ТБ» в якій зібрані всі популярні телеканали. Більше того, якщо ви забули поповнити ваш рахунок, послуги не пвіключатимуться ще 7 днів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.