Які налаштування гальмують роботу вашого Android

Одна з переваг  ОС Android серед інших операційних систем – більш детальні налаштування. Власники смартфонів на базі ОС Android можуть налаштувати найдрібніші функції. З іншого боку, це є гарним чинником для зниження швидкості роботи смартфона. Ми детально розповімо про налаштування, якими не варто користуватись.

Примусовий рендеринг. Після включення даної опції  “Прискорити роботу GPU” ваш смартфон почне користуватись графічним процесором, аби рендерити 2D елементи. Таким чином, анімації стануть плавнішими, а візуалізація інтерфейсу стане швидшою.

Відключення анімацій. Даний лайфхак є досить старим. Якщо ви вимкнете анімацію, то перехід між екранами буде набагато швидшим. Для цього переходимо в “Налаштування”, потім “Анімація вікон/переходів” та обираємо параметр без анімації.

Автооновлення. Оновлювати додатки рекомендується вручну. Крім того, система може оновити додаток до такої версії, яка не підійде вам до смаку. Автооновлення може початись в будь-який момент та сповільнить його роботу. Тому, краще самостійно обирайте що і коли оновлювати.

Якщо ви перестарались з налаштуваннями вашого смартфону, ви можете в будь-який момент скинути все до заводських налаштувань. Звичайно, не забудьте зберегти ваші файли на інших носіях або хмарних сховищах, адже після скидання налаштувань всі дані буде втрачено.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.