Xiaomi 12 Ultra з камерою Leica та збільшеним другим екраном показали на відео

Очікується, що Xiaomi 12 Ultra також отримає другий екран, але його розмір збільшиться. Графічний дизайнер Technizo Concept спеціально для ресурсу LetsGoDigital створив якісну тривимірну модель майбутнього флагманського смартфона Xiaomi 12 Ultra, використовуючи наявну інформацію.

Нагадаємо, Xiaomi Mi 11 Ultra став єдиною моделлю 11-ї серії з другим дисплеєм. Він знаходиться на задній панелі пристрою, поряд із системою камер. Другий екран може відображати час, стан батареї та вхідні сповіщення. Крім того, цей невеликий екран можна використовувати як видошукач для зйомки селфі з високою роздільною здатністю за допомогою основної камери.

Очікується, що Xiaomi 12 Ultra також отримає другий екран, але його розмір збільшиться. Щодо системи камер, цього разу три модулі будуть розташовані в один ряд вертикально. Крім ширококутної камери, видно надширококутну камеру та телеоб’єктив. Поруч із нею знаходиться подовжений світлодіодний спалах з логотипом Leica внизу, який розділяє систему камер і другий екран.

Якщо чутки підтвердяться, Xiaomi вперше співпрацюватиме з Leica. Німецький виробник об’єктивів вже багато років успішно працює з Huawei. Ми бачили останні результати цієї співпраці у серії Huawei P50, випущеної в середині цього року.

Минулого тижня Digital Chat Station повідомив Weibo, що Xiaomi 12 Ultra стане першим смартфоном Xiaomi з оптикою Leica. Цей інсайдер має великий кредит довіри — він першим точно повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 і Mi 11.

Якщо офіційну прем’єру Xiaomi 12 заплановано на грудень, то Xiaomi 12 Ultra очікується наступного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.