Monobank розповів коли в них з’являться криптовалютні картки

Запуск криптовалютної картки та торгівля акціями у додатку. На початку листопада Олег Гороховський розповів, що карта в біткоїнах, яку планує випустити monobank практично готова, але вже три місяці чекає на схвалення НБУ, а процедура укладання договору та перевірки пакету документів з Interactive Brokers (необхідні для запуску торгівлі акціями у додатку monobank) закінчився відмовою .

«Тримісячна процедура укладання договору та перевірки пакету документів з Interactive Brokers закінчилася тим, що вони відмовили у укладанні договору оптом усім українським банкам, які подали заявки. За моєю інформацією, крім нас відмовили також “Таскомбанку”, “Укргазбанку”, “А-Банку” та “ПриватБанку”, – написав тоді Гороховський.

При цьому співзасновник monobank зазначив, що іншого брокера вже знайшли, але на інтеграцію з партнером знадобиться додатковий час, і запуск акцій, який спочатку планувався на осінь 2021 року, переноситься на перший квартал 2022 року.

Чому це цікаво: п’ять років тому monobank не існувало, а сьогодні банк без відділень входить у лідери за багатьма показниками, в тому числі і показує відмінну прибутковість бізнесу. З того, що відомо, проект monobank вже хотіли купити за $1 млрд, але угода не відбулася.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.