Apple врятував українку, поки “ПриватБанк” розводив руками

У мережу надійшла цікава інформація: Apple врятував українку, поки “ПриватБанк” розводив руками. Ситуація сталась 29 жовтня: дівчина помітила дивні шахрайські дії зі своєю картою.

Деталі

З додатку Приват 24 дівчина отримувала повідомлення про списання коштів у валюті. Спочатку було списано 1 долар для перевірки. Після цього, сума вкрадених грошей становила 32 тис.грн за 6 транзакцій. На щастя, клієнтка одразу побачила сповіщення з Приват 24. Хоч дівчина заблокувала карту, кошти шахраї вже викрали та витратили у відомому магазині Apple.

Клієнтка одразу поскаржилась працівникам “ПриватБанку” та оформила заявку про повернення коштів. Їй також рекомендували звернутись до кіберполіції. Банк пообіцяв повернути кошти протягом 120 діб. Клієнтку така відповідь не влаштувала, тож вона звернулась в компанію Apple самостійно.

Протягом трьох днів компанія Apple повернула клієнтці кошти. Постраждала подякувала компанії за швидку реакцію на інцидент. Українка обурена, адже “ПриватБанк” навіть не надіслав повідомлення про повернення грошей на карту. Вона прийняла рішення, що більше не хоче співпрацювати з банком. Фінансова установа навіть не зробила жодних дій, аби повернути клієнтці її вкрадені кошти.

Представники “ПриватБанку” лише додали, що клієнтка передала дані третім особам, або з’явився новий вид шахрайства.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.