Список із 118 пристроїв Xiaomi, які повинні отримати MIUI 13

Опубліковано список смартфонів і планшетів, які оновляться до MIUI 13. MIUI – це те, з чого почалася Xiaomi. З моменту своєї появи оболонка привернула увагу своєю опрацьованістю, оригінальністю та гнучкістю. На даний момент вже випущено кілька версій прошивки для смартфонів та актуальна ітерація має порядковий номер 12.5. Але вже скоро її має змінити MIUI 13, її анонс чекаємо у грудні.

Декілька днів тому стартувало закрите бета-тестування MIUI 13 для 7 флагманських смартфонів. Це далеко не всі моделі, які зможуть оновитись до нової версії фірмової оболонки. Список пристроїв, які отримають MIUI 13 повинен бути досить великий і за оцінками таких фахівців має бути 118. На даному етапі перелік моделей виглядає ось так:

Відразу зазначимо, що це неофіційний список. Він створений експертами з урахуванням прийнятої у Xiaomi політики оновлення. Привертає увагу, що до переліку тих, хто може розраховувати на отримання MIUI 13, увійшли моделі 2019 року. За оцінками фахівців, нова версія прошивки дістанеться до лінійок Xiaomi Mi 9, Redmi K20 та Redmi Note 8. Очікується, що нова хвиля бета-тестування стартує 27 листопада, а представити MIUI 13 мають 16 грудня одного дня з релізом Xiaomi 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.