ПриватБанк попередив українців про нові шахрайські схеми

Українцям роз’яснили, як працюють зловмисники. ПриватБанк попередив українців про нову шахрайську схему під назвою “Виплата COVID-19”. Так, у ПриватБанку роз’яснили, як працюють зловмисники. Вони надсилають українцям повідомлення про виплату на кілька тисяч гривень. А ось для того, щоб їх отримати, потрібно перейти за посиланням та заповнити особисті дані та реквізити банківських карток.

“Виплата COVID-19″ – таку нову схему вигадали винахідливі шахраї. Вам надходить повідомлення про виплату на кілька тисяч гривень. Все, що потрібно зробити, перейти за посиланням та заповнити особисті дані та реквізити банківських карток. Будь ласка, не бачитеся на ці хитрощі! Щоб убезпечити себе”, – йдеться у повідомленні.

При цьому банк закликав українців не переходити за підозрілими посиланнями з повідомлень та не вказувати свої особисті дані та дані банківської картки.

“А краще ігноруйте повідомлення та одразу блокуйте таких абонентів. Пам’ятайте, що ПриватБанк ніколи не виробляє розіграш призів або грошових винагород. Бережіть себе та свої рахунки!”, – додали в повідомленні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.