Курс Bitcoin, Ethereum, Solana і Cardano: аналітики дали прогноз на зиму

Аналітики дають оптимістичні прогнози щодо ринку криптовалют на зиму і радять звернути увагу ще на три криптоактиви.

“Це інструмент для отримання прибутку, а не просто ефемерний крипторинок, до якого всі звикають. Тому тактика поступових покупок буде правильним рішенням у будь-який період часу”, – заявив головний стратег криптовалютів компанії TomiEx Анжей Ковальчук.

За його словами, доцільно розглядати “віртуальні монети” не як окремі валюти, які потрібно оцінювати з якихось факторів, а як “максимально спекулятивно-привабливий інструмент”.

“Умовно, якщо у вас заплановано приплив коштів кожне 20 число, то на 5% вашого грошового припливу було б непогано в цей день купувати різні криптовалюти”, – порадив експерт.

За прогнозами TomiEx, ціни на “крипту” поступово зростатимуть і демонструватимуть нові максимальні рівні.

Наприклад, для біткоїну (Bitcoin) рівень $72 тис. за “монету” є найближчою метою, після якої відкриється наступна – $84 тис., а для ефірууму (Ethereum) прагне $5100 доларів.

“Очікуємо на реалізацію цих рівнів і відповідне зростання на 10-30% по найбільшим за капіталізацією валютам. Тобто “передноворічний ралі”, на який всі чекають, може показати цей стрибок вже в грудні, але далі, після відкату ціни, варто було б частину прибутку зафіксувати і знову на відкатах вниз купувати ці активи. Індустрія розвивається і оптимізм нових інвесторів поки підтримуватиме зростання цін”, – спрогнозував Ковальчук.

Експерт називає основні фактори, що впливають на крипторинок:

світові інфляційні ризики, які “провокують інвесторів дивитися на криптовалюти як на захисний актив”;
важливим моментом є період підвищення ставок у різних країнах, що демонструє побоювання світу в інфляційному тиску.

У грудні Анжей Ковальчук також порадив стежити за такими криптовалютами: Solana; Cardano; Polkadot.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.