Що подарувати фанату «Яблука»: MacBook та інші сюрпризи

Преміальна техніка Apple — це завжди вдалий презент. Особливо, якщо винуватець свята обожнює «яблучні» гаджети та ретельно відстежує вихід нових MacBook, iPhone, iMac.
Підібрати подарунок серед численних розробок можна на різний бюджет.

Ноутбук Apple 
Одна з найпопулярніших категорій техніки Apple — портативні персональні компʼютери. Актуальних моделей в асортименті багато, тому не обовʼязково дарувати найновішу та найдорожчу. Якщо потрібне рішення в діапазоні до 50 тисяч гривень, можна обрати за посиланням https://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/apple/ MacBook Air 2017 року або MacBook Pro 2020 з 13-дюймовим дисплеєм. Обидва пристрої мають потужне апаратне забезпечення, красивий дизайн та високі показники захищеності.
Моделі Air більше підходять для користувачів, які постійно в русі. Pro-ноутбуки — чудовий подарунок для професійних дизайнерів, програмістів, фотографів.

Apple Watch
Хто не мріє про розумний годинник Apple, той не знає, на що він здатний. Це не тільки ефектний аксесуар, а й функціональний помічник.
Найсвіжіший Apple Watch series 7 — концентрація технологій майбутнього. Великий екран з захисною панеллю підвищеної міцності, витривалий акумулятор, свіжий стиль та ще більше можливостей для здорового способу життя — найцікавіші «фішки» гаджета.
Apple Watch 3 — нетлінна класика, яка рекордно довго тримається на плаву.
iWatch SE — розробка, яка підтримує всі найнеобхідніші функції Apple Watch, але коштує дешевше, ніж моделі з основних лінійок.

Apple AirTag
Найкращий сюрприз для тих, хто часто губить речі, — розумна геомітка. Це мініатюрний пристрій, який синхронізується зі смартфоном і дозволяє швидко знаходити втрачені предмети.
За допомогою спеціальних брелоків трекери Apple можна прикріпити до гаманця, рюкзака, косметички чи навіть кейсу з навушниками.
Придбати на подарунок можна як одну окрему мітку, так і комплект з чотирьох одиниць.

Зовнішній акумулятор
Власники Айфонів вважають, що портативна батарея Apple — один з найкращих винаходів сучасності.
MagSafe Battery Pack дозволяє завжди залишатися на звʼязку. Дарувати його доцільно:

  • людям, які працюють зі смартфона;
  • любителям мультимедійного контенту;
  • мобільним фотографам;
  • блогерам.

Для меломанів у Apple — аж три варіанти мініатюрних навушників-вкладишів, одні повноформатні AirPods Max та легендарний плеєр iPod. Любителів комфорту та новітніх технологій можна потішити брендовими аксесуарами для розумного будинку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.