Xiaomi 12 mini все-таки бути: чим здивує новий компактний флагман

Китайська компанія Xiaomi готує до виходу свою нову флагманську серію, яка прийде на зміну сімейству Mi 11. У лінійку Xiaomi 12 увійдуть кілька моделей, зокрема компактна версія, яка з’явиться на ринку під назвою Xiaomi 12 Mini.

Xiaomi 12 Mini сподобається любителям маленьких смартфонів і матиме багато спільного зі старшими братами. Незважаючи на те, що до анонсу новинки ще мінімум місяць, її технічні характеристики вже просочилися в Мережу. За даними інсайдерів, компактний флагман Xiaomi буде обладнаний AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6,28 дюйми з підтримкою частоти оновлення зображення на рівні 120 Гц для більш плавної картинки. В основу смартфона ляже восьмиядерний чіпсет субфлагманського рівня Qualcomm Snapdragon 870, компанію якому складуть від 8 Гбайт до 12 Гбайт оперативної пам’яті в залежності від обраної версії. Базова версія смартфона отримає вбудований накопичувач типу USF 3.1 на 128 Гб, а топова модель буде обладнана 256 Гб вбудованої пам’яті.

Ще однією фішкою Xiaomi 12 Mini стануть камери. На задній панелі буде встановлена ​​потрійна головна камера. Дозвіл камер не уточнюється, проте відомо, що серед них буде модуль з п’ятикратним оптичним зумом. За автономну роботу нового флагманського смартфона Xiaomi відповідатиме акумуляторна батарея ємністю 4820 мАг. З огляду на габарити пристрою це обіцяє хорошу автономність. До того ж Xiaomi 12 Mini підтримуватиме швидку зарядку. У бездротовому режимі її потужність складе 50 Вт, а у проводовому через порт USB Type-C – 67 Вт.

За даними інсайдерів, Xiaomi 12 Mini надійде у продаж уже 24 грудня 2021 року. Він пропонуватиметься у трьох конфігураціях. Вартість базової моделі з 8 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті складе 3599 юанів або 492 євро за поточним курсом. Версія з 8 Гбайт оперативної та 256 Гбайт вбудованої пам’яті обійдеться у 3899 юанів або 533 євро. А топова версія, оснащена 12 Гбайт ОЗУ та вбудованим накопичувачем на 256 Гбайт, буде оцінена виробником 4299 юанів або 588 євро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.