У WhatsApp знайдено простий спосіб читати видалені повідомлення

У WhatsApp, як і в інших сучасних месенджерах, передбачено функцію видалення надісланих повідомлень. Багато хто може не знати, але є спосіб перегляду таких повідомлень. Для цього навіть не потрібне встановлення жодного додаткового програмного забезпечення, а сама функція працює на Android та iOS.

Про метод написав автор британського видання The Sun. За його словами, якщо повідомлення видалено з чату, воно все одно зберігається в пам’яті мобільного пристрою. Існують різні програми, такі як Notification History Log або Notification Log, які дозволяють прочитати видалені повідомлення шляхом збереження історії повідомлень, але для цього потрібно обов’язково взаємодіяти з потрібним повідомленням, що не завжди вдається зробити.

Як виявилося, є простіший спосіб, заснований на роботі функції резервного копіювання. WhatsApp із заданою в налаштуваннях періодичністю створює резервні копії всіх листування, включаючи видалені повідомлення. Якщо видалити месенджер зі смартфона, а потім знову встановити його, програма запропонує відновити чати з резервної копії. Виявляється, після цього видалені повідомлення відображаються так, ніби їх ніхто не видаляв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.