Xiaomi Redmi K40 впав в ціні і став смартфоном, що найбільше продається

Лю Вейбінг, президент Xiaomi Group China та генеральний менеджер бренду Redmi, поділився, що Redmi K40 показав себе просто чудово на головному розпродажі року. З 1 по 11 листопада смартфон відстояв свою позицію лідера у всіх цінових категоріях. Нагадаємо, що він вийшов у лютому 2021 року і чудово продається вже як 9 місяців.

На розпродажі Redmi K40 очолив перелік найпопулярніших телефонів на майданчику Jingdong. Це сталося завдяки зниженню вартості флагмана Redmi K40 з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ флеш-пам’яті до 310 доларів.

Гаджет має однокристальну систему Snapdragon 870, швидку пам’ять LPDDR5 і UFS 3.1. Також апарат отримав панель Samsung AMOLED E4 із частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю FHD+. У цій лінійці виробник відмовився від камери, що виїжджає, і вирішив випустити смартфон з маленьким отвором для передньої камери.

Пристрій отримав підтримку Wi-Fi 6E, ІЧ-порт, стереофонічні гучномовці з підтримкою технології оптимізації звучання Dolby Atmos, дводіапазонний модуль GPS, NFC та захист від пилу та вологи IP53.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.