У WhatsApp тепер можна сховатися від набридливих людей

У бета-версії WhatsApp з’явилася можливість сховати статус активності від конкретних користувачів. Про це повідомляє WABetaInfo.

Ця функція дозволяє приховати час, коли ви востаннє заходили до месенджера, не для всіх контактів, а для обраних. Так, решті співрозмовників буде видно ваш статус активності, тоді як небажані контакти не зможуть за вами стежити.

Налаштування здійснюється в розділі «Був у мережі»… Один із чотирьох варіантів – «Мої контакти, крім». Вибравши його, ви отримаєте можливість вибрати людей, для яких статус активності буде прихований. Раніше вже ходили чутки про появу цієї можливості. Тепер вона доступна у бета-версії. Дата виходу функції на стабільній версії месенджера невідома.

Раніше WABetaInfo виявив у новій бета-версії WhatsApp можливість створювати спільноти. Адміністратор може запрошувати нових учасників та читачів за допомогою посилання. Повідомлення у таких спільнотах захищені наскрізним шифруванням, тобто їх зможуть читати лише учасники спільноти, а стороннім листування недоступне.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.