Monobanka готовий випускати карту в біткоїнах

Гороховський поновив статуси важливих проектів банку. Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів, на якому етапі знаходяться анонсовані раніше ним нововведення банку.

Як зазначив Гороховський у своєму Telegram-каналі, він вирішив “оновити статус деяких проектів”.

Гороховський розповів, що карта в біткоїнах, на яку чекають Українці, готова, але вже три місяці чекає схвалення Національного банку України, оскільки “викликає побоювання”.

“Мене, звичайно, сильно пригнічує задумливість регулятора. Мікрофінансові організації, які кредитують українців під 100’000% річних, це для НБУ ок, а карта в криптовалюті викликає побоювання. Вже всі на світі працюють із криптою від PayPal до Visa, а в України , як завжди, особливий шлях”, – пише глава monobank.

Також Гороховський поділився, що monobank відмовили у укладанні договору з Interactive Brokers. Як поділився він, відмовлено всім українським банкам, які подали заявки.

“За моєю інформацією, крім нас відмовили також Таскомбанку, Укргазбанку, А-Банку та ПриватБанку. Але ми вже знайшли іншого чудового брокера, з яким, до речі, продукт вийде набагато приємніше для клієнтів”, – зазначив він.

Однак, наголосив Гороховський, для інтеграції з новим партнером буде потрібно багато часу. Саме тому запуск акцій, запланований на осінь 2021 року, перенесли на перший квартал 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.