5 функцій Viber, про які ви не знали

Тяжко уявити життя без месенджерів. За допомогою таких додатків ми спілкуємось, надсилаємо медіафайли, купуємо товари, навчаємось, слухаємо музику. Але мало хто знає, що у Viber є багато секретних функцій, які точно будуть корисними.

  1. Резервна копія. За певних обставин ми легко можемо втратити всю історію чатів у даному месенджері. Аби цього не трапилось існує резервна копія. Для її активації потрібно натиснути «Ще», «Параметри» → «Обліковий запис» → «Створення резервної копії» та оберіть резерв, який найбільше вам підходить. Але пам’ятайте, що медіафайли в резервних копіях не зберігаються.
  2. Влаштований перекладач. Якщо вам надійшло повідомлення іноземною мовою, ви можете перекласти його одразу у Viber. Затисніть вибране повідомлення та оберіть «Перекласти». Мову можна обрати в розділі «Ще», «Параметри» → «Виклики та повідомлення» → «Переклад повідомлення».
  3. Приховуйте особисті чати. У Viber є можливість приховування секретних чатів за допомогою PIN-коду. В параметрах чату оберіть «Сховати цей контакт» та встановіть PIN-код. Щоб зайти до чату, введіть PIN-код у пошуку.
  4. Зникаючі повідомлення. Функцією можна користуватись як у особистих, так і приватних чатах. Особисто під себе ви можете налаштувати час, за який зникне повідомлення. Просто натисніть на іконку годинника та оберіть час зникнення повідомлення.
  5. Читайте повідомлення не відкриваючи їх. У месенджері можна вимкнути даний статус. Просто перейдіть до пункту «Додатково», оберіть «Параметри» → «Конфіденційність» та вимкніть функцію «Надсилати стан “Переглянуто”». Єдиний недолік – ви також не зможете бачити, хто переглянув ваші повідомлення.

Дані функції точно трапляться вам в пригоді, а спілкування у Viber стане ще зручнішим та цікавішим.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.