Нова пошта змінила тариф та умови доставки посилок

Популярний український поштовий оператор Нова пошта запроваджує акційний тариф, яким зможуть скористатися клієнти в Україні. В рамках акції знижено вартість доставки посилок, а також не стягуватиметься комісія. Нова пошта запроваджує акційний тариф на доставку посилок у поштомати.

Що відомо про новий тариф
При цьому вартість доставки значно знижено до кінця поточного року (31 грудня).

Нова пошта встановила єдиний тариф на доставку до поштамату – 35 гривень. Він діятиме незалежно від географічного спрямування на території всієї України.

Крім того, протягом дії акційного тарифу комісія за додаткові послуги “Грошовий переказ” та “Контроль оплати” стягуватися не буде.

Як забрати посилку з пошти
При замовленні товару через інтернет виберіть доставку до пошти Нової пошти. Потім сплатіть замовлення через мобільний додаток компанії або на сайті НП у розділі “Трекінг”. Після прибуття посилки вам прийде на телефон повідомлення.

Вирушаючи за посилкою до пошти візьміть смартфон, поряд з місцем видачі відкрийте програму Нової пошти і перейдіть в розділ “Мої відправки” – “Відкрити комірку”. Тепер ви можете забрати свою посилку. Якщо комірка закрилася, а ви не встигли взяти пакет, то натисніть кнопку “Відкрити комірку повторно”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.