Telegram стане платним

Засновник Telegram Павло Дуров розповів, що розглядає можливість відключити показ реклами. Для цього користувачам та власникам каналів буде запропоновано заплатити. Скільки коштуватиме таке задоволення, він поки що не вирішив.

Чимало користувачів запропонували ввести можливість відключення офіційних рекламних оголошень у каналах Telegram.

Ми вже розпочали роботу над цією новою функцією і очікуємо її запуску цього місяця. Вона може бути оформлена у вигляді недорогої підписки, яка дозволить користувачам безпосередньо фінансово підтримувати розвиток Telegram.

Автори деяких каналів також хотіли б “вимикати” рекламні оголошення у своїх каналах. Наразі ми прораховуємо економічні умови цієї опції. Незабаром рекламодавці зможуть розміщувати «невидиме» оголошення в будь-якому каналі, яке за умови достатньої вартості показу призведе до відсутності оголошень у цьому каналі.

Ми продовжимо працювати над функціями, які дозволять Telegram стати беззбитковим проектом. Нашим пріоритетом у цьому процесі залишатимуться інтереси користувачів та авторів контенту.

Реклама в Telegram з’явилася цього тижня, але зараз у месенджері рекламується тільки сам Дуров. Поріг входу в рекламу досить високий – 2 мільйони євро. Відомо, що рекламуватися в Telegram хотіла мережа швидкого харчування Burger King, але Дуров відхилив її, через що вона поскаржилася до ФАС.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.