Нова пошта запустила вигідну акцію та знизила тарифи на доставку

Нова пошта дозволить клієнтам компанії користуватися акційним тарифом на доставку посилок до поштоматів. Причому знижено не лише вартість доставки, а й не стягуватиметься комісія.

Умови акції від Нової пошти

До кінця року Нова пошта планує розширити мережу пошти до 17 000 по всій країні. Цей зручний спосіб доставки є безконтактним, що важливо враховувати пандемію, і не змусити вас стояти в черзі за відправленням.

До 31 грудня є можливість замовити доставку до поштамату та забрати її лише за 35 гривень, незалежно від габаритів, ваги та населеного пункту. Також до кінця року в рамках акційного тарифу українці не платитимуть комісію за додаткові послуги, як “Грошовий переказ” та “Контроль оплати”.


Є певні обмеження. Умови акції працюють лише для посилок вагою не більше ніж 20 кг, розмірами не більше ніж 40х60х30 см та оцінна вартість яких не перевищує шість тисяч гривень.

Як скористатись послугою та забрати посилку з пошти Нової пошти: інструкція
Крок 1. При замовленні товару в інтернет-магазині потрібно обрати доставку до пошти Нової пошти.

Крок 2. Оплата товару. Її можна зробити через мобільний додаток компанії або на сайті НП у розділі “Трекінг”.

Крок 3. Очікувати на доставку. Вам прийде повідомлення на телефон або в програмі про те, що замовлення вже в поштоматі.

Відправлення прибуло до пошти, додаток Нової пошти

Крок 4. Забрати посилку. Не забудьте свій смартфон з мобільним додатком! Біля пошти потрібно зайти в програму на телефоні і перейти в розділ “Мої відправки”. Тут ви вибираєте потрібну експрес-накладну, після чого з’явиться кнопка “Відкрити комірку”.

Не панікуйте, якщо відкрили комірку, але не забрали посилку – ви можете у додатку в цій же накладній натиснути кнопку “Відкрити комірку повторно”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.