Легкий спосіб перевірити знос акумулятора на різних гаджетах

Без акумулятора не може існувати ні один сучасний гаджет. А батарея, яка виходить з ладу має погані наслідки щодо роботи смартфону. Тому, проблема зносу акумулятора хвилює багатьох користувачів. Але мало хто знає, зо цей процес можна відслідковувати. Сьогодні ми детально розповімо про це.

Як перевірити

Для цього можна встановити додаток, який аналізує знос батареї. Наприклад, AccuBattery – це додаток, який чудово відстежує вашу батарею. В магазинах додатків, програма має безліч чудових відгуків.

Після встановлення користуйтесь смартфоном в звичайному режимі. Через кілька тижнів ознайомтесь з даними, які зібрала програма.

Іншим чудовим варіантом є AIDA64. Встановіть та перейдіть до розділу “Батарея”. Програма також аналізує роботу вашого пристрою. та робить висновки про зношення акумулятора.

Перевірка через USB-тестера

USB-тестер – гаджет, який швидко визначає ступінь зносу акумулятора. Він підключається до зарядного пристрою, а телефон, в свою чергу, до USB-тестеру. На смартфоні з’явиться інформація про напругу, струм та енергію.

Як перевірити акумулятор ноутбука

На ноутбуці можна також перевірити знос акумулятора. Для цього не потрібно встановлювати жодні програми. Натисність комбінацію Win + R та оберіть команду powercfg energy. Почекайте декілька хвилин. У папці Windows/System32 з’явиться файл зі звітом про стан батареї.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.