Смартфони Xiaomi отримали оновлення з «зручним» бічним меню

Xiaomi додала до MIUI нову опцію, яка здатна змінити спосіб взаємодії користувача зі смартфоном. Цей інструмент отримав назву Smart Toolbox. Він є бічним меню, де відображаються ті програми, які користувач використовує найчастіше. Бокове меню з’явилося у MIUI з виходом оновлення безпеки V5.6.9.211028.0.1. Щоправда, поки що опція доступна лише на пристроях з китайською версією MIUI.

Нове бічне меню для смартфонів Xiaomi дуже схоже на розділ із додатками у Xiaomi Pad 5, який працює під управлінням спеціальної версії MIUI для планшетів. У цьому розділі на Xiaomi Pad 5 зібрані нещодавно використані програми і ті, які зазвичай використовуються найчастіше. Нове вікно з програмами в MIUI можна налаштовувати на свій смак – приховувати його, змінювати його розташування і вибирати програми, які там відображатимуться.

Коли доступ до нової функції отримають користувачі смартфонів із глобальною та європейською версіями MIUI, наразі невідомо. Але, швидше за все, вона стане частиною оновленої прошивки MIUI 13, запуск якої ми очікуємо найближчим часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.