Як додати дитячий Covid-сертифікат у “Дію”

Тепер стало відомо, як отримати Covid-сертифікат без жодних електронних документів. Крім того, тепер можна “підтягнути” до додатку дитячі Covid-сертифікати. Електронна версія є значно комфортніша, адже аби отримати паперовий сертифікат потрібно докласти багато зусиль.

Для того, аби додати сертифікат у “Дію” можна скористатись послугами банку. Ми покажемо на прикладі “ПриватБанку”. Переходимо до розділу “бізнес” у мобільному додатку, потім натискаємо на “отримати електронний підпис”. Файл з підписом зберігаємо.

Потім відкриваємо “Дію” та авторизуємося за допомогою “особистого ключа”. Потім завантажуємо наш електронний підпис. Після цього відправляємо запит на отримання сертифікату та трішки чекаємо. Через деякий час він з’явиться серед документів.

В додатку будуть доступні як і внутрішні сертифікати, так і зовнішні. Внутрішнього буде достатньо для безпечного пересування країною, зовнішінй потрібно закордон.

Якщо ви хочете завантажити Covid-сертифікат своєї дитини – завантажте до свого акаунту свідоцтво про народження дитини. Але будьте пильними, ваш пристрій має бути оновленим: для iOS це версія 3.0.18, а для смартфонів на Android 3.0.14.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.