Meizu представила крутий смарт-годинник mBlu Smart Band для бідних

Meizu у вересні оголосила про повернення свого бренду mBlu після тривалої перерви. Компанія анонсувала смарт-годинник Meizu mBlu Smart Band. Його вартість складає 39 доларів.

Meizu mBlu Smart Band схожий на розумний годинник, так як пристрій обладнано круглим РК-дисплеєм, розмір якого становить 1,1 дюйма, а роздільна здатність – 240 х 240 пікселів із щільністю 275 пікселів/дюйм. Екран покритий захисним склом 2.5D. Товщина корпусу бластера становить 9,95 мм, а маса – 53 г.

Розумний аксесуар має функцію Bluetooth 5.0. Завдяки ньому користувач може підключити смарт-браслет до смартфону. Він підтримує сповіщення про дзвінки, SMS, WeChat, QQ, Gmail та інші програми. Пристрій надасть інформацію про тривале сидіння, нагадає про зустріч та інші справи, а також про те, що необхідно випити води та прийняти медикаменти.

Meizu mBlu Smart Band підтримує 11 різних спортивних режимів. Новинка має ступінь захисту від вологи та пилу IP68. Також пристрій дає змогу відстежувати частоту серцевих скорочень 24/7.

Гаджет має вбудовану полімерну батарею ємністю 150 мАг, яка забезпечує до 10 днів автономної роботи. З 0 до 100% браслет заряджається за 2 години.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.