В “Дії” з’явилися нові можливості

Після завершення бета-тестування у додатку можна буде підтягнути результати ПЛР-тестів та інших лабораторій. Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що у додатку “Дія” з’явилася можливість отримати COVID-сертифікат на підставі результату ПЛР-тесту.

“Дія та медичні лабораторії ДІЛА, Ескулаб, Смартлаб та Дніпролаб починають бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів. Беріть участь та надсилайте нам свій фідбек. Реєстрація – за посиланням: https://team.diia.gov.ua/” , – написав міністр.

Він зазначив, що після завершення бета-тестування у додатку можна буде “підтягнути” результати ПЛР-тестів та інших українських лабораторій. Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством охорони здоров’я України та НСЗУ Національна служба здоров’я України наразі активно працює над їх підключенням. Сертифікат діятиме 72 години.

“Зараз у додатку Дія також доступні: міжнародний, “жовтий” та “зелений” внутрішні COVID-сертифікати про вакцинацію. “Жовтий” сертифікат можна отримати після однієї дози вакцини. Він діє 120 днів. А міжнародний та “зелений” діють 365 днів. Вже п’ять мільйонів українців згенерували свої COVID-сертифікати”, – розповів Федоров.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.