Свіжі теми для MIUI, які кардинально змінять інтерфейс смартфона Xiaomi

Здається, вибір тем для MIUI безмежний. Більшість тем дозволяють кардинально змінити зовнішній вигляд вашого смартфона, а деякі також змінюють дизайн і додатків, таких як WhatsApp. У цій статті зібрано п’ять крутих тем, які змінять вигляд не тільки MIUI, а й WhatsApp.

Всі теми цієї збірки можна знайти в додатку «Теми». Просто введіть назву теми, що сподобалася, в рядку пошуку і можете скачати і встановити її на свій смартфон. У випадку, якщо ви не можете знайти або завантажити тему, потрібно змінити регіон вашого пристрою. Як це зробити, ми розповімо наприкінці статті.

1. Whiter Dark V3

Відкриває добірку тема під назвою Whiter Dark V3 зі святковим оформленням інтерфейсу користувача, темним фоном і зміненими значками додатків. Також тема змінює і вигляд програми WhatsApp, щоправда, для цього потрібно вимкнути темний режим. Whiter Dark V3 сумісна з усіма смартфонами Xiaomi, Redmi та POCO з MIUI 12 або MIUI 12.5 на борту.

2. Red Dawn v12.5

Ця тема з темним режимом та криваво-червоним місяцем на заставці. Вона змінює зовнішній вигляд “Центру управління” та WhatsApp, забарвлюючи вікна повідомлень у темно-червоний колір з градієнтом. Red Dawn v12.5 сумісна з MIUI 12 та MIUI 12.5, тому ми рекомендуємо завантажити її всім любителям темного оформлення інтерфейсу.

3. NewPort v12 DarkLight

Тема NewPort v12 DarkLight у ретро-стилі приносить великі віджети, анімований екран блокування, темне градієнтне тло та змінені значки додатків у більш класичному стилі. Змінюється після встановлення нової теми і вигляд “Центру управління”, і програми WhatsApp. Щоправда, всі зміни набирають чинності лише після того, як ви активуєте в налаштуваннях темний режим. Що стосується сумісності, то тему можна встановити на будь-який смартфон, який працює під керуванням MIUI 12 та MIUI 12.5.

4. MIUI 13 Concept

Ця тема сподобається шанувальникам мінімалізму, які не хочуть вносити до MIUI жодних радикальних змін. MIUI 13 Concept злегка змінює Центр управління, надаючи йому більш простий та лаконічний вигляд із білими акцентами. Змінять дизайн після встановлення теми значки батареї, стільникового зв’язку та сигналу Wi-Fi.

Що ж до WhatsApp, то після встановлення MIUI 13 Concept додаток отримає змінені значки та фотографії контактів, які змінили свою форму на квадрат із закругленими краями. І, як і у випадку з іншими темами, вам потрібно буде увімкнути темний режим. Тема доступна для всіх мобільних пристроїв Xiaomi, Redmi та POCO з MIUI 12 та MIUI 12.5 на борту.

5. A+12 v12

Завершує вибірку тема під назвою A+12 v12. Це оригінальна тема в пастельних тонах із стильними віджетами та кардинально зміненими значками додатків. Одна з головних фішок A+12 v12 – оновлений екран блокування з віджетами та ярликами для таких програм, як WhatsApp та Facebook. Ця тема також змінює зовнішній вигляд програми WhatsApp, але, на відміну від інших, не сумісна з темним режимом. Після встановлення A+12 v12 месенджер змінить колірну гаму, а фотографії контактів змінять форму з круглою на квадратну. Якщо вам сподобалася ця тема, ви можете встановити її на свій смартфон Xiaomi, Redmi або POCO, головне, щоб він працював на MIUI 12 або MIUI 12.5.

Насамкінець, як і обіцяли, розповімо, як змінити регіон вашого смартфона. Забігаючи вперед скажемо, що це налаштування є оборотним і не становить жодної небезпеки для вашого пристрою. Щоб змінити регіон, вам потрібно відкрити меню налаштувань, знайти режим «Додаткові налаштування» і перейти у вкладку «Регіон», де потрібно вибрати іншу країну, наприклад, Індію. Після цього поверніться до програми «Теми», знайдіть у пошуковій системі тему, яка вам сподобалася і завантажте її, натиснувши на кнопку «Безкоштовно» або «Преміум». Після завантаження натисніть «Застосувати», щоб встановити тему. Після цього можна знову змінити регіон у налаштуваннях на домашній.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.