Як відкалібрувати гіроскоп у смартфонах Xiaomi

Гіроскоп виконує певні фундаментальні функції смартфонів Xiaomi. Це важливий компонент у найсучасніших та найактуальніших моделях смартфонів.

Деталі

Завдяки гіроскопу система може отримувати дуже точну інформацію про те, де знаходиться власник смартфона і чи він у русі. Ці дані необхідні, наприклад, для створення панорамних фотографій, отримання точного розташування на Google Maps.
Тому гіроскоп завжди має бути точно відкалібрований. Хоча зазвичай він вже відкалібрований на заводі, згодом має тенденцію пропонувати помилкові або не зовсім точні дані. Щоб цього уникнути, доведеться виконати такий процес:
Щоб відкалібрувати гіроскоп Xiaomi, Redmi чи POCO, потрібно увійти в інженерний режим Android, також відомий як меню CIT. Для цього просто наберіть номер *#*#6484#*#* у програмі «Телефон» і виконайте такі дії:
Знайдіть та увійдіть в опцію Гіроскоп.
  1. Переконайтеся, що координати X, Y, Z рухаються правильно, і натисніть кнопку «Пропустити».
  2. Після цього в наступному вікні потрібно перемістити Xiaomi у формі «вісімки», щоб пройти все коло. Після цього натиснути кнопку “Пропустити”.
  3. Якщо при виконанні цих кроків з’являється помилка або гіроскоп Xiaomi не відкалібровано правильно, необхідно виконати таку послідовність дій:
  4. У меню CIT натисніть три кнопки вгорі і знайдіть опцію «Додаткові інструменти»
  5. Опинившись усередині, знайдіть «Інструмент калібрування гіроскопа», отримайте доступ до нього і натисніть кнопку «Калібрувати».
Таке відкалібрування гіроскопа у смартфонах Xiaomi, Redmi або POCO, налаштує його і він показуватиме ваше точне місцезнаходження та переміщення.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.