Смартфон Xiaomi Redmi K40 впав в ціні до рекордно низького рівня

Офіційний магазин Xiaomi на майданчику Jingdong оголосив про зниження ціни на флагман Redmi K40, з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ флеш-пам’яті. Тепер його вартість становить лише 360 доларів.

Зазначимо, що смартфон у топовій модифікації пам’яті почав продаватися з позначки 420 доларів, а потім впав у ціні до 385 доларів. Керівництво Xiaomi та Redmi неодноразово заявляло, що Redmi K40 став бестселером і одним з найкращих телефонів за співвідношенням ціни та характеристик у 2021 році.

Новинка обладнана однокристальною системою Snapdragon 870, швидкою пам’яттю LPDDR5 та UFS 3.1, а також панеллю Samsung AMOLED E4 з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю FHD+, яка отримала оцінку DisplayMate A+. У лінійці виробник пішов від камери, що виїжджає, і вирішив анонсувати смартфон з дуже маленьким роз’ємом для передньої камери.

Пристрій отримав підтримку Wi-Fi 6E, ІЧ-порт, стереофонічні гучномовці з підтримкою технології покращення звучання Dolby Atmos, дводіапазонний модуль GPS, NFC, а також захист від пилу та вологи IP53.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.