Ресторан дозволив клієнтам розраховуватись криптовалютою Shiba Inu

Парижський ресторан d’Eleonore et Maxence, запровадив новий спосіб оплати. Ресторанні рахунки тепер можна оплачувати за допомогою токенів SHIB. Про це у Twitter повідомив криптоінвестор Н. Деві.

Чоловік опублікував відеоролик, де зображений парижський ресторан з наклейою на дверях, що свідчить про новий спосіб оплати замовлених страв. Деві особисто бачив, як клієнти розплачуються токенами SHIB. Він вирішив запросити до ресторану своїх друзів. Компанія сплатила криптовалютою шведський стіл вартістю $290. Чоловік стверджує, що прийом цифрових валют до оплати перетворив ресторан на найкращий заклад району. Місцеві жителі розраховують, що цей приклад наслідують інші ресторани.

Використання SHIB є результатом швидкого зростання курсу віртуальної валюти. У рейтингу Coingecko токени SHIB розташовані на дев’ятому місці. Їм вдалося обійти улюблені монети І. Маска Dogecoin.

Віртуальна валюта Shiba Inu була представлена ​​минулого року. Творці позиціонують її як «вбивцю Dogecoin». Вони мали на меті перевершити ринкову вартістю Doge. Розробники SHIB стверджують, що до створення “мемної” криптовалюти їх підштовхнув приклад інвесторів із Reddit.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.