Клієнтам Приватбанку та Монобанку стануть доступні криптовалютні транзакції

MasterCard працює над інтеграцією платежів, номінованих у цифровій валюті. Незабаром банки, мерчанти та інші партнери MasterCard зможуть впровадити у свої продукти криптовалютні платежі. Компанія уклала угоду про співпрацю із відомою крипто платформою Bakkt.

Деталі

Клієнтам платіжних систем матимуть можливість придбати та зберігати цифрові активи на особистих рахунках. Більше того, MasterCard розглядає можливість запуску заснованої на цифровій валюті програми лояльності, в рамках якої партнери платіжної системи зможуть стимулювати клієнтів до використання цифрових активів.

Наприклад, сервісні компанії (авіаперевізники, готельні оператори, ресторатори тощо) зможуть конвертувати нараховані клієнтами бонусні бали в криптовалюту біткоїн. Акцент при розвитку криптовалютного спрямування робитиметься платіжною системою на приватних клієнтах. Вони зможуть створювати криптогаманці, що працюють на платформі Bakkt, для отримання коштів, здійснення переказів та оплати покупок.

Поряд з цим MasterCard хоче запропонувати своїм клієнтам картки з криптовалютним кешбеком. Угода MasterCard та Bakkt не є першим грандіозним партнерством. Раніше компанія домовилася про співпрацю з Google. Завдяки цьому користувачам Google Pay стала доступна можливість додавання в гаманець криптовалютних карток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.