Sony представила смартфон Xperia Pro-I з дивовижною камерою і ціною

Новинка отримала величезний сенсор зі змінною діафрагмою та розроблена спеціально для творців контенту.

Процесор та пам’ять

За обчислювальні можливості в смартфоні відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 888, який працює в парі з оперативною пам’яттю стандарту LPDDR5 та флеш-накопичувачем стандарту UFS 3.1. Новика доступна в єдиній модифікації 12 ГБ ОЗП та 512 ГБ ПЗП. Передбачено підтримку карт пам’яті microSDXC об’ємом до 1 ТБ.

 

Екран

Sony Xperia Pro-I отримала 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей із співвідношенням сторін 21:9 та роздільною здатністю 3840 x 1644 пікселів. Частота оновлення складає 120 Гц, а частота тача 240 Гц. Захист екрану забезпечує загартоване скло Gorilla Glass Victus. Заявлена ​​підтримка HDR 10 та забезпечується 100-відсоткове охоплення колірного простору DCI-P3.

Камери

Головна особливість гаджета – його камера. Xperia PRO-I розроблений спеціально для творців контенту та оснащений трьома сенсорами.

Головний датчик смартфона на 12 МП Exmor RS розміром 1 дюйм по діагоналі, який має фокусну відстань 24 мм і оснащений змінною діафрагмою F/2,0 та F/4,0. Заявлена ​​підтримка 12-бітної зйомки у форматі RAW та запис відео формату 4K із частотою до 120 кадрів/c. Крім цього, гаджет обладнаний фірмовим чіпом обробки зображення BIONZ X for mobile, який забезпечує високу швидкість роботи та покращену якість зображення. Другий сенсор — 12-мегапіксельний «ширик» з діафрагмою f/2,2 та кутом захоплення на 124 градуси. Третій датчик – телефото-портретник на 12 МП з діафрагмою f/2,4 та кутом захоплення на 48 градусів.

Зв’язок та бездротові інтерфейси

У смартфоні можна встановити дві фізичні SIM-карти, заявлена ​​підтримка мереж 5G, WiFi покоління 6E, Bluetooth версії 5.2 і NFC модуль для безконтактної оплати. Супутникова система навігації підтримує GPS, Galileo, ГЛОНАСС та Beidou.


Для більш повного занурення у світ ігор та кіно, виробник встановив стереодинаміки за допомогою технології Dolby Atmos. Крім того, у смартфоні встановлений 3,5-мм роз’єм для навушників, USB-C та всі необхідні датчики, такі як акселерометр, гіроскоп, компас, датчик наближення та освітлення. Заявлено захист від води за стандартом IPX5/IPX8, а також захист від пилу за стандартом IP6X. За автономність гаджета відповідає акумулятор ємністю 4500 мАг за допомогою швидкої зарядки Power Delivery на 30 Вт.

 

Смартфон із коробки працює на операційній системі Android 11. Габарити пристрою становлять 166 x 72 x 8,9 мм, а вага – 211 г.

Sony Xperia Pro-I надійде у продаж у грудні за ціною – 1800 доларів США (47548 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.