ПриватБанк знищує себе через обмеження на перекази між картками

Українцям пояснили, кого торкнуться нові обмеження ПриватБанку на перекази між картками. Так, за словами журналіста, Приватбанк обмежив число переказів між фізичними особами на карти Visa / Mastercard в межах України та за кордон у зв’язку з тим, що багато фізичних осіб підприємців (ФОП) використовують свої особисті карти для отримання оплати за товари і послуги, не оплачуючи відповідні податки.

При цьому він підкреслив, що продавці товарів через маркетплейси (OLX, Prom і ін.) Або ж фізичні особи, що надають послуги, наприклад, перукарі або майстра з манікюру, сьогодні нерідко взагалі не мають ФОП і приймають оплату за товари та послуги на особисті банківські карти.

Крім того, нововведення Приватбанку зачепить також покупців товарів на міжнародних інтернет-магазинах (Aliexpress, Amazon, Asos, Shopbop і т.п.), які за місяць роблять понад 25 транзакцій за кордон. А також українських продавців крафтового продукції на міжнародній платформі Etsy, які беруть на свою карту Приватбанку щомісяця понад 30 транзакцій з інших країн.

Журналіст також висловив думку, що після введення нововведень, клієнти Приватбанку, число транзакцій у яких будуть перевищувати ліміти, мігрують в інші банки. Цим Приватбанк знищує себе.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.