Корисні функції Xiaomi, які збережуть ваш зір

Ми вже не уявляємо своє життя без гаджетів та інших технологій. Ми проводимо багато часу перед екраном смартфона. Такі дії позначаються на нашому здоров’ї: надмірне синє світло дуже шкідливе для наших очей, особливо коли ми використовуємо смартфон в погано освітленій кімнаті.Xiaomi поступово в своїх смартофнах зменшує кількість синього світла. Щоб знизити навантаження на очі і уникнути головного болю, вам слід активувати ці параметри на своєму смартфоні Xiaomi.

Темний режим

Якщо ви зменшуєте яскравість екрану, це забарвить інтерфейс в темні відтінки. Очі будуть менше втомлюватися, а заряд акумулятора протримається довше. У MIUI 12 з’явився темний режим 2.0, набагато кращий та з більш просунутими функціями. Тепер у вас є можливість інтегрувати темний режим в сторонні додатки, які навіть його не підтримують.

Активувати режим можна легко в налаштуваннях дисплея. Вналаштуваннях можна вибрати програми, для яких ви хочете його застосувати.

Режим DC Dimming

Мерехтіння AMOLED дисплеїв при поганому освітленні може викликати головні болі, ваші очі швидко втомляться і з’являється безсоння. Xiaomi інтегрувала режим анти-мерехтіння або DC Dimming. Ця функуція, на жаль, присутня не на всіх смартфонах Xiaomi. Завдяки даній функції очі перестануть швидко втомлюватись, але якість зображень трішки погіршиться.

Режим читання

Ще один дуже спосіб зменшити кількість синього світла – це активувати режим читання. При активованому режимі читання світло стає менш інтенсивним, що змушує наші очі розслаблятися. Цей режим найкраще використовувати перед сном.

Можна запланувати його включення і виключення в певний час. І активувати з центру управління.

 

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.